Ovo su hotelski gosti iz pakla

Izvor: Vesti-online.com, 22.Apr.2016, 00:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo su hotelski gosti "iz pakla"

Kad god u hotelu nešto pođe po zlu, zaposleni na recepciji su obično prvi koji moraju da se nose sa tim.

To podrazumeva slušanje bezbroj besmislenih žalbi, poput onih da ne može da se spava od zvuka kiše.

U najnovijoj temi na društvenoj mreži Reddit, anonimni članovi osoblja hotela podelili su sa drugima najgore situacije koje su im se dogodile na radnom mestu.

Korisnik "edge231" susreo se na recepciji sa nagim čovekom koji je, pokrivajući intimni >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << deo tela rukama, dotrčao u hol, i skačući uvis kao trogodišnjak vikao da "mora u WC jer ne može da se suzdrži". Uprkos tome što su mu objasnili gde se nalazi toalet, otrčao je u poglešnom smeru - pravo ka banket sali, u kojoj se slavilo venčanje. Usledilo je vrištanje, a muškarac je plačući dotrčao nazad, nogu prekrivenih fekalijama. Kako nije želeo da ode, na kraju ga je ispratila policija, a hotel je pokrio troškove slavlja i noćenja gostiju koji su bili na venčanju.

Neretko se dešava da se gosti hotela napiju ili omame drogom, a sa jednom od takvih osoba morao je da izađe na kraj korisnik "masterwax".

"Stajao sam za pultom za recepciju, kad je na njega počela da kaplje voda s plafona. Ispostavilo se da je omamljeni gost zaspao sa odvrnutom slavinom, tako da je voda poplavila ne samo kupatilo, već i celu sobu. Kucali smo na vrata, ali niko nije otvarao. Bio sam sam u smeni, tako da sam brzo otrčao do kancelarije i zgrabio kantu za đubre, kojom sam pokušao da zahvatim što više vode. Drugi gosti su počeli da pomažu, a ja sam ostao na tom mestu dok nije stigao upravnik hotela".

Veliki broj hotelskih gostiju apsolutno ništa ne zna o bontonu u vezi sa upotrebom mobilnih telefona. Štaviše, mnogi od njih misle da je sasvim u redu ćaskati tokom prijavljivanja. Korisnik "gnomde" navodi da ne podnosi kada sa gostima koji se prijavljuju maltene ne može da progovori reč jer "ne ispuštaju telefon iz ruku".

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.