Koliko košta doček Nove u Crnoj Gori

Izvor: Mondo, 26.Nov.2015, 17:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koliko košta doček Nove u Crnoj Gori

Ako razmišljate o tome da Novu godinu dočekate u Crnoj Gori, evo koliko će vas to koštati.

Foto: Guliver/Getty images/Thinkstock

  Novu godinu u Crnoj Gori možete da dočekate na koncertima koji će biti organizovai na trgovima u Budvi, Podgorici, Herceg Novom i Kotoru. Takođe, možete da rezervišete i provod u nekom hotelu, a to će vas koštati... ne baš malo.

U hotelu "Palas" (4+*) u Petrovcu, za trodnevni aranžman potrebno je izdvojiti 390 >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << evra. U cenu je uključeno noćenje uz pun pansion, svečana večera za sve tri noći, kao i korišćenje velnes i spa centra. Za parove koji na novogodišnje putovanje idu sa decom, dobra vest je da je u hotelu obezbeđena celodnevna animacija i dečji program, što takođe ulazi u cenu boravka. Za decu do sedam godina je boravak besplatan, a za decu od sedam do 12 godina jeftinije je 50 odsto.

Kada je reč o Budvi, koja ima nešto bogatiji program u odnosu na druga mesta u Crnoj Gori, noćenje sa doručkom u dvokrevetnoj sobi hotela "Mogren" (3*) staje 39 evra po osobi, a za svečanu večeru se doplaćuje 25 evra. U budvanskom hotelu "Aleksandar" (3*) noćenje košta od 18 evra, uz mogućnost ishrane u hotelu "Mogren".

Avala Resort & Villas (4*) u Budvi, za doček Nove nudi dva noćenja u dvokrevetnoj sobi za 340 evra, tri noćenja za 430 evra, a četiri noćenja staju 480 evra. U cenu novogodišnjeg paketa uključeno je noćenje sa doručkom, piće dobrodošlice, svečana večera 31. decembra, doručak 1. januara, kao i korišćenje bazena, fitnesa, saune, đakuzija i turskog kupatila.

U hotelu "Splendid" u Bečićima praznični odmor od četiri dana koštaće 290 evra, šestodnevni - 380 evra. U cenu je uključena i svečana večera za doček. U istom mestu, za novogodišnji doček u taverni "Oj-Ha" u hotelu The Queen of Montenegro, svečana večera sa neograničenom konzumacijom pića 31. decembra će stajati 90 evra po osobi, a za reprizu Nove godine 60 evra. U ovom hotelu, noćenje sa doručkom u dvokrevetnoj sobi, svečanom večerom i neograničenom konzumacijom pića u taverni, korišćenjem saune, fitnesa i bazena, koštaće 160 evra po osobi, a sve to za obe večeri - 230 evra po osobi.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.