Iskoristite ponudu portala Superodmor i upoznajte sve čari Barselone

Izvor: Blic, 17.Sep.2014, 08:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iskoristite ponudu portala Superodmor i upoznajte sve čari Barselone

Barselona, smeštena na severoistoku Španije, na obali Mediterana, jedan je od glavnih evropskih ekonomskih centara i omiljena destinacija svetskih putnika. Portal Superodmor.rs pruža vam mogućnost da upoznate arhitektonska dela Antonija Gaudija uz popust od čak 40 evra po osobi.

Ukoliko danas na portalu Superodmor.rs rezervišete aranžman od 9. oktobra, pet noćenja sa doručkom u hotelu Atenea Calabria i avionski prevoz platićete 445 evra, umesto redovne cene od 485 evra >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << po osobi. Hotel se nalazi u centalnom delu Barselone, na oko 15 minuta hoda od glavne pešačke zone i u blizini glavnih gradskih atrakcija.

Programom puta planirano je panoramsko razgledanje grada, a tokom četiri sata obilaska videćete: Kolumbov spomenik, Montžuik, Španski trg, Gran Via, Paseo de Gracia, čuvene Gaudijeve građevine. Omogućen je i fakultativni izlet za Geronu i Figueras, zatim obilazak fudbalskog stadiona Kamp Nou, ili za Tibidabo, park La Sijutadela i etno selo Pueblo Espanjol.

Za obilazak velelepnih Gaudijevih zdanja, izdvojite ceo jedan dan, jer one su zaštitni znak Barselone. Tokom boravka u Barseloni morate da obiđete i Magičnu fontanu spektakl vode, svetla i muzike, sagrađenu 1929. godine. Posebno vreme izdvojite i za Pikasov muzej u kojem možete da vidite njegove skice i manje poznate radove. Prošetajte i ulicom La Rambla, za koju je španski pesnik Federiko Garsija Lorka rekao: “To je jedina ulica na svetu za koju bih voleo da nema kraja”. Za više informacija o samom putovanju, ali i Barseloni pročitajte ovde.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.