Džeparoši zatvaraju Ajfelovu kulu

Izvor: Mondo, 23.Maj.2015, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džeparoši "zatvaraju" Ajfelovu kulu

Ajfelova kula bila je u petak zatvorena za posetioce, pošto je osoblje prekinulo rad u znak protesta zbog sve drskijih džeparoša koji ugrožavaju i turiste i zaposlene.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

Talas džeparenja izmiče kontroli, a kompanija koja upravlja radom čuvene turističke atrakcije zahvalila se javnosti na razumevanju i istakla da "žali što su posetioci kažnjeni".

Na meti grupica džeparoša od četiri ili pet članova su najčešće >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << azijski turisti, a ponekad se u blizini Ajfelove kule skupi i tridesetak njih, pa se ponekad i pobiju među sobom, što sve zajedno i posetiocima i zaposlenima pravi "pakao od života", kažu zaposleni.

Ajfelov toranj svake godine poseti oko sedam miliona turista, a šestočasovni štrajk upozorenja okončan je u petak popodne, prenosi BBC.

Zaposleni se nadaju da će njihov štrajk upozorenja dovesti do toga da Ajfelov toranj dobije stalno zaposlene policajce.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.