Dobra vest: 4 nove lou kost linije iz Beograda

Izvor: Mondo, 24.Maj.2017, 01:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobra vest: 4 nove lou kost linije iz Beograda

Niskobudžtna avio-kompanija "Wizz Air" se širi u Srbiji, a tim povodom nudi i specijalna sniženja.

Nove linije koje je uveo "Wizz Air" su do:

Fridrihshafena

Nirnberga

Hanovera

Malte

Imaće po dva polaska nedeljno, a osim toga ova komapnija će povećati i broj letova do nekih od najpopularnijih destinacija iz Beograda nudeći tako više mogućnosti svojim putnicima prema Malmeu (5 letova >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << nedeljno), Dortmundu i Ajndhovenu (4 leta nedeljno), Geteborgu, Minhen-Memingenu i Stokholm-Skavsti (3 leta nedeljno).

"Wizz Air" proslavlja svoje širenje u Srbiji specijalnom promotivnom akcijom: popust na cene avio-karata i do 30 odsto na svim letovima, za rezervacije koje budu napravljene 19. maja, do ponoći.

Foto: Wizz Air

"Danas slavimo i dolazak drugog aviona u našu beogradsku flotu, uspostavljanje četiri nove linije ove sedmice i povećanje putničkog prometa za 27 odsto tokom prva četiri meseca u 2017. u odnosu na isti period u prošloj godini. Moderni avion Airbus A320 sa 180 putničkih mesta pomoći će nam da pokrenemo nove linije i Beograda do Fridrihshafena, Nirnberga, Hanovera i Malte. Putnici koji planiraju svoj odmor ili vikend putovanje do ovih popularnih destinacija mogu već sada rezervisati svoje karte preko sajta www.wizzair.com po cenama već od 1.799 dinara", piše u saopštenju kompanije "Wizz Air".

Pogledajte fotografije i kako je novi avion dočekan u Beogradu, na aerodromu "Nikola Tesla", tradicionalno vodenim topovima:

Od početka 2017, skoro 190.000 srpskih putnika je putovalo zahvaljujući jeftinim avio-kartama ove kompanije, što predstavlja povećanje od 27 odsto u odnosu na isti period prošle godine.

"Sa novim, drugim avionom, naš kapacitet u 2017. će biti povećan za 39 odsto, pa ćemo moći da ponudimo više od 835.000 sedišta na 20 linija do sedam zemalja sa dva srpska aerodroma u Beogradu i Nišu."

"Wizz Air" je na srpskom tržištu od 2010, a od 2015. njihove operacije su proširene i na drugi srpski aerodrom u Nišu

"Za više od sedam godina uspešnog rada u Srbiji, avio-kompanija je prevezla preko 2,8 miliona putnika. U 2016. uz 19 odsto rasta prometa prevezeno je više od pola miliona putnika, podržano preko 400 radnih mesta u povezanim delatnostima u avio-saobraćaju i turizmu i potpomognut je turistički i poslovni razvoj zemlje."

------------------------------------------------------------------------------MONDO aplikacija ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.