Broj rezervacija za Tunis smanjen za 60 odsto

Izvor: Radio 021, 01.Apr.2015, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Broj rezervacija za Tunis smanjen za 60 odsto

Broj rezevacija za putovanja u Tunis je u francuskim turističkim agencijama smanjen čak 60 odsto otkada je u nedavnom terorističkom napadu u muzeju Bardo u toj zemlji poginulo 23 turista.

"U atentantu na Bardo pogođen je i turizam", objašnjava Žan-Pjer Mas predsednik francuskog sindikata turističkih agencija.

"Iako broj otkazanih aranžmana i zahteva za promenu destinacija nije veliki, broj rezervacija je smanjen 60 odsto u odnosu na isti period pre godinu dana. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Organizatori krstarenja suspendovali su Tunis kao jednu od destinacija", dodao je Mas.

Taj pad je utoliko značajniji, jer je pre napada zabeležen osetan rast rezervarcija za proleće-leto 2015.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.