BEOGRAD: Kad ovaj čovek uđe u GSP putnici panično beže!

Izvor: Kurir, 24.Apr.2014, 11:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEOGRAD: Kad ovaj čovek uđe u GSP putnici panično beže!

Mladić vidno bolesne noge sa otvorenim ranama mesecima opseda autobuse i tramvaje na potezu od Železničke stanice do Hrama Svetog Save. Oko sebe širi nesnosan vonj, pa putnici po njegovom ulasku napuste vozilo

Već nekoliko meseci korisnici linija gradskog prevoza koji prolaze kraj Slavije ne mogu da se izbore sa nasrtljivim prosjakom. Naime, mladić od nekih 30 godina, vidno bolesne noge sa otvorenim ranama, redovno opseda autobuse i tramvaje na potezu od Železničke >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << stanice do Hrama Svetog Save. Oko sebe širi nesnosan vonj, pa su putnici primorani da po njegovom ulasku napuste vozilo.

– Ovo je strašno! Ne mogu već danima da dođem na posao jednim prevozom zbog njega – samo je jedan od komentara koji se mogu čuti kada u jutarnjem špicu vidite masu putnika kako panično napuštaju vozilo.

– Užas ljudi, od čega je ovo bolestan, da nema sidu? – pitala se neka starija gospođa.

Većina ljudi upoznatih sa situacijom će napustiti vozilo čim vide da se prosjak sprema da uđe, a oni „neobavešteni“ ostaju zarobljeni u nesnosnom smradu, makar do sledeće stanice.

– Pomozite ljudi, imajte srca, za bolesnu majku i mene – jedino je što prosjak kao mantru ponavlja, ne osvrćući se ni na šta osim na pruženu ruku sa novcem.

(Dnevno.rs/Facebook)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZBOG NESNOSNOG SMRADA: Ovo je čovek od kojeg svi Beograđani panično beže! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 24.Apr.2014

Mladić vidno bolesne noge sa otvorenim ranama mesecima opseda autobuse i tramvaje na potezu od Železničke stanice do Hrama Svetog Save. Oko sebe širi nepodnošljiv vonj, pa su putnici primorani da po njegovom ulasku napuste vozilo

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.