U lančanom sudaru 15 mrtvih

Izvor: B92, 11.Okt.2010, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U lančanom sudaru 15 mrtvih

Kuala Lumpur -- U lančanom sudaru koji se dogodio na autoputu u Maleziji poginulo je 15 osoba, a više od 45 ljudi je povređeno, saopštili su zvaničnici i mediji.

Prema pisanju dnevnika "Star", koji izlazi na engleskom jeziku, ova nesreća se dogodila kasno sinoć na autoputu Sever-Jug.

Autobus koji je vozio na liniji Malaka-Kuala Lumpur prvo je udario u zadnji deo jednog automobila, a zatim je prešao u suprotnu traku i udario u pet vozila koja su >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nailazila iz suprotnog pravca.

Među 12 osoba koje su poginule na mestu udesa su vozač autobusa i jedan motociklista, a tri povređene osobe su preminule danas u bolnici, javila je japanska agencija Kjodo.

Svih 15 poginulih su državljani Mjanmara, a među povređenima je i jedan japanski turista koji je bio u autobusu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U lančanom sudaru u Maleziji poginulo 15 osoba

Izvor: Blic, 11.Okt.2010

Petnaest lica je poginulo, a više od 40 je povređeno u sudaru u kojem je na autoputu u Maleziji učestvovalo pet vozila, javili su danas lokalni mediji. ..Prema pisanju lista "Star", vozač autobusa na putu iz grada Malaka ka Kuala Lumpuru izgubio je kontrolu nad vozilom kada je udario u zadnji deo...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.