Izvor: HotSport.rs, 30.Sep.2016, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UDARNA VEST: Svetski šampion pozitivan na kokain! (FOTO)

Već nekoliko puta Tajson Fjuri je otlazivao odbranu titule protiv Vladimira Klička, a sada je u mnogo većem problemu.

U uzorku urina, koji je dao 22. septembra nađeni su tragovi kokaina!
KAKO SEBI UPROPASTITI KARIJERU: Fjuriju oduzimaju titule?
To znači da će uslediti duga suspenzija, a pre neki dan pojavila se vest da će mu i titule biti oduzete i da će se u narednim mesecima boriti po sudovima, a ne u ringu.
On ionako nije bio poznat kao predani sportista, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << što je ovim poslednjim incidentom i dokazao.
BREAKING: Tyson Fury has tested positive for cocaine in a random urine sample collected on Sep 22! pic.twitter.com/OG3ZzsmGum
— Fans Of Sport (@FansOfSport) September 30, 2016

The post UDARNA VEST: Svetski šampion pozitivan na kokain! (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TAJSON FJURI ”PAO” NA KOKAIN: Šampionu teške kategorije oduzimaju titule

Izvor: Telegraf.rs, 30.Sep.2016

Tajson Fjuri je bio pozitivan na kokain i može da ostane bez titula. Nedavno je ugovaran revanš protiv Vladimira Klička, ali je ''Kralj Cigana'' odustao, navodno zbog povrede...On je tada istakao da nije spreman za borbu, ali su se već tada pojavile spekulacije da je bio pozitivan na doping. Odluku...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.