Radnici na Marakani štrajkuju

Izvor: B92, 18.Avg.2011, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnici na "Marakani" štrajkuju

Radnici koji učestvuju u renoviranju stadiona "Marakana" u Rio De Žaneiru stupili su u štrajk zbog nebezbednih uslova za rad i malih plata.

Radnici su stupili u štrajk pošto je na stadionu ekplodiralo bure sa hemijskim materijama i jednom od zaposlenih polomilo nogu.

Predstavnici radnika će se sastati u četvrtak sa poslodavcima posle čega će odlučiti da li će nastaviti štrajk.

Na „Marakani" će se igrati finale Svetskog prvenstva 2014. godine, a rekonstrukcija stadiona koštaće oko 590 miliona dolara.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŠTRAJK RADNIKA NA MARAKANI!

Izvor: Kurir, 18.Avg.2011

RIO DE ŽANEIRO - Radnici koji učestvuju u renoviranju stadiona Marakana u Rio De Žaneiru stupili su danas u štrajk zbog nebezbednih uslova za rad i malih plata...Radnici su stupili u štrajk nakon što je na stadionu eksplodiralo bure sa hemijskim materijama i jednom od zaposlenih polomilo nogu....

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.