Povratak iz penzije: Anastasija Fesikova se vraća plivanju

Izvor: Blic, 27.Jan.2015, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povratak iz penzije: Anastasija Fesikova se vraća plivanju

Ruska plivačica Anastasija Fesikova vraća se takmičenjima posle tri godine i pokušaće da se sledećeg meseca kvalifikuje na Svetsko prvenstvo.

Rusija je domaćin Svetskog prvenstva, koje će se u julu održati u Kazanju. Fesikova koja se ranije takmičila pod devojačkim prezimenom Zueva, osvojila je srebrnu medalju na 200 metara leđnim stilom na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine i od tada >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se nije takmičila.

Nakon pauze zbog rođenja deteta, Fesikova će učestvovati na takmičenju u Rusiji narednog meseca, kazala je za R-sport njen trener Natalija Kozlova.

"Ona je zabrinuta, plaši se trka posle duge pauze, ali ipak smo odlučili da se takmiči", rekla je Kozlova.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Srebrna iz Londona opet u bazenu

Izvor: B92, 28.Jan.2015, 03:38

Ruska plivačica Anastasija Fesikova vraća se takmičenjima posle tri godine i pokušaće da se sledećeg meseca da se kvalifikuje na Svetsko prvenstvo...Rusija je domaćin Svetskog prvenstva, koje će u julu biti održano u Kazanju...Fesikova, koja se ranije takmičila pod devojačkim prezimenom Zueva,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.