PL: Dva remija po 1:1

Izvor: B92, 21.Okt.2012, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PL: Dva remija po 1:1

Fudbaleri Sanderlenda i Njukasla odigrali su danas 1:1 pretposlednjoj utakmici osmog kola engleske Premijer lige.

Gosti iz Njukasla poveli su u trećem minutu preko Johana Kabaja, ali su veći deo meča imali igrača manje pošto je u 24. minutu isključen Čeik Tiote.

Tiote se borio za posed lopte sa Džekom Kolbekom u trenutku kada je Stiven Flečer pokušao da ukrade loptu od igrača Njukasla. Međutim, Tiote je oštrije reagovao i startovao na Flečera, i tako zaradio direktan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << crveni karton.

Interesantno je to da je taj mali incident završen tako što je dodeljen slobodan udarac za Njukasl, jer je prethodno Kolbek napravio faul nad igračem iz Obale Slonovače. Od tog trenutka Sanderlend je preuzeo terensku inicijativu.

Sanderlend je terensku incijativu iskoristio pet minuta pre kraja utakmice kada je Demba Ba posle prekida loptu smestio u sopstvenu mrežu.

U poslednjem meču osmog kola od 17 sati sastaju se Kvins Park endžers i Everton.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PREMIJER: Demba Ba poklonio remi Sanderlendu, a Cezar Evertonu (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 21.Okt.2012

"Crne mačke" osvojile bod (1:1) zbog nespretne reakcije Senegalca u utakmici osmog kola engleske Premijer lige, a Everton zbog autogola brazilskog golmana

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.