Izvor: BanjalukaLive.com, 22.Nov.2012, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zavod za statistiku: Prosječna neto plata u oktobru 817KM

Prosječna neto plata u Republici Srpskoj u oktobru iznosila je 817 KM, što je nominalno 1,7 odsto više nego u septembru, a realno za 0,6 procenata, podaci su Republičkog zavoda za statistiku. U odnosu na prosječnu neto platu u 2011. godini, prosječna oktobarska neto plata veća je nominalno za 1,1 odsto, a realno manja za 1,9 odsto, a u odnosu na isti mjesec prošle godine nominalno povećanje je dva odsto, dok je realno manja za 0,4 procenta. Prosječna bruto plata u oktobru bila je 1.349 KM. Najviša prosječna neto plata isplaćena je u području finansijskog posredovanja i iznosi Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/aktuelnosti/zavod-za-statistiku-prosjecna-neto-plata-u-oktobru-817km.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Prosječna neto plata u BiH 813 KM

Izvor: Capital.ba, 23.Nov.2012, 10:49

SARAJEVO, Prosječna neto plata u BiH u septembru bila je 813 KM, što je nominalno za 0,1 odsto manje u odnosu na isti mjesec prošle godine, a u odnosu na ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.