Izvor: Blic, 30.Sep.2016, 08:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozači oprez: Magla i jutros smanjuje vidljivost

Na magistralnom putu Gradiška-Aleksandrovac jutros je magla na pojedinim mestima smanjila vidljivost ispod 50 metara, a vozačima se savetuje da budu oprezni i na deonicama u kotlinama i pored reka, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Iz AMS vozače upozoravaju da voze pažljivo i zbog biciklista, koji nisu opremljeni svetloodbojnim prslucima, pa su slabo uočljivi.

Prohodnost svih važnijih puteva je zadovoljavjuća, a na deonicama na kojima se izvode >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << radovi saobraćaj je regulisan privremenom signalizacijom.

Iz AMS napominju da će u nedelju, 2. oktobra, na dan lokalnih izbora, na snazi biti zabrana prevoza eksplozivnih materija u drumskom saobraćaju na području Republike Srpske.

Na graničnim prelazima jutros nema zadržavanja, osim na prelazu Orašje-Županja gde zbog radova na području Hrvatske vozila saobraćaju usporeno u oba smera.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.