Vandalizam u banjalučkom parku: Nesavesni građani uništili tek obnovljene konstrukcije koševa

Izvor: Blic, 20.Jun.2017, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vandalizam u banjalučkom parku: Nesavesni građani uništili tek obnovljene konstrukcije koševa

Vandalizam na delu, slika je koja se skoro svakodnevno može videti u Banjaluci. Stanovnici grada na Vrbasu u najmanju ruku ne znaju šta će „sami sa sobom“, pa tako jedan dan na sav glas kukaju kako su ulice u gradu, pune rupa, dečja i sportska igrališta uništena, a već drugi dan uništavaju ono što gradski oci poprave.

Tako su tek obnovljene konstrukcije koševa za basket u banjalučkom parku nesavesni građani pokidali preko noći.

- Novi vandalizam desio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se u Parku Mladen Stojanović. Tek obnovljene konstrukcije koševa za basket u najpoznatijem banjalučkom parku, protekle noći su uništene. Savijen je obruč, otuđena mrežica, te otkinut deo table.

Gradska uprava Grada Banjaluka najoštrije osuđuje ovakvo ponašanje nasavesnih pojedinaca i moli sve građane da čuvaju komunalnu opremu, te da o eventualnim uočenim oštećenjima, obaveste nadležno Odeljenje za komunalne poslove – saopšteno je iz banjalučke Gradske uprave.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.