Uhapšena četvorka zbog otmice i napada

Izvor: Blic, 05.Sep.2008, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena četvorka zbog otmice i napada

BANJALUKA - Banjalučka policija juče je uhapsila četiri osobe zbog sumnje da su 2. septembra kidnapovali i dva dana tukli Davora Trivundžu, saznaje „EuroBlic".

Uhapšeni su braća Dalibor i Ratko Drakulić, zvani Palezija i Malezija, te Slobodan Bojanić i Borislav Stupar. Policija je Trivundžu pronašla juče u kući osumnjičenog Dalibora Drakulića u naselju Lauš, a prebačen je u KC Banjaluka jer je teško povređen.

Razlog za ovu otmicu je što Trivundža >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nije hteo da se meša u svađu i tuču u petak noću u banjalučkom kafiću „Dal Kapo".

Potukli su se, s jedne strane, Dalibro Drakulić, Slobodan Bojanić i Vladan Pajić, a s druge strane, Siniša Milojević zvani Kobra, Nedeljko Pašagić zvani Paša i Stojan Knežević zvani Đole. Milojević i njegovo društvo su pretukli Drakulića, Bojanića i Pajića, dok se u njihov sukob nije hteo mešati Trivundža koji je stajao pored njih. Dok je policija došla, svi su pobegli, a u subotu po podne su uhapšeni Drakulić, Bojanić i Pajić koji su naknadno pušteni na slobodu, jer tužilac nije zatražio pritvor.

Inače, Bojanić i Pajić, besni zbog batina koje su dobili u tuči, u subotu ujutru su iz automatske puške ispalili rafal po kući inspektora policije u Banjaluci, misleći da je to Kobrina kuća.

Osumnjičeni su u utorak noću kidnapovali Trivundžu, tukli ga dva dana bejzbol palicom i drškom od sekire i naredili mu da javi bratu da će biti pušten samo ako ubije Kobru.

Taj poziv je juče ujutru prijavila majka Trivundže nakon čega je policija pronašla Trivundžu i uhapsila osumnjičene. Oni će biti predati u dalju nadležnost Okružnog tužilaštva Banjaluka.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.