Uhapšena Banjalučanka zbog trgovine uticajem

Izvor: Blic, 01.Jul.2015, 23:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena Banjalučanka zbog trgovine uticajem

Policijski službenici Jedinice za organizovani kriminalitet MUP-a Republike Srpske, uz nadzor Specijalnog tužilaštva, lišili su danas slobode G.T. iz Banjaluke zbog osnovane sumnje da je izvršilo krivično delo trgovina uticajem.

Za G.T. postoji osnovana sumnja da je kao šef jednog odeljenja u Kliničkom centru Banjaluka, koristeći svoj službeni ili pretpostavljeni uticaj da se putem konkursa za prijem radnika u Klinički centar Banjaluka primi jednu osobu na radno mesto >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << medicinskog tehničara, zahtevalo od oštećene osobe određenu količinu novca, navodi se u saopštenju MUP-a RS.

Prilikom privođenja, kod G.T. su pronađeni materijalni dokazi koji ukazuju da je ta osoba počinila krivično delo trgovina uticajem.

Nakon kriminalističe obrade, G.T. će biti predata u nadležnost Specijalnom tužilaštvu na dalje postupanje.

Srna nezvanično saznaje da je kod Banjalučanke G.T. prilikom privođenja pronađeno oko 5.000 KM (2.500 evra).

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.