UŽAS U BANjALUCI: Obesio se na ulazu u crkvu

Izvor: Večernje novosti, 25.Jun.2016, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS U BANjALUCI: Obesio se na ulazu u crkvu

Za sada nepoznati muškarac obesio se na ulazu u pravoslavnu crkvu u banjalučkom naselju Pobrđe Telo muškarca koji se obesio, pronađeno je danas na ulazu u pravoslavnu crkvu u banjalučkom naselju Pobrđe. Prema nezvaničnim informacijama pronađeni muškarac je Novo Petrušić. (nezavisne)

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Užas u Banjaluci: Obešen muškarac ispred crkve!

Izvor: Mondo, 25.Jun.2016

Ispred ulazu u pravoslavnu crkvu u banjalučkom naselju Pobrđe pronađen je obešeni leš muškarca...Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock..Njega su mrtvog oko podneva spazili meštani, pišu Nezavisne novine...Nezavisne nezvanično saznaju da je pronađeni muškarac Novo Petrušić...Oni su obavestili...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.