Izvor: Blic, 24.Avg.2016, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trebinje: Zbog seminara veroučitelja korisnici narodne kuhinje ostali bez ručka

Korisnici narodne kuhinje, koja radi pri Eparhiji Zahumsko – hercegovačkoj i primorskoj u Trebinju, danas nisu dobili topli obrok, a umesto kuvanog jela podeljene su im tri konzerve i hleb.

Najavljeno je da će topli obrok dobiti u petak.

Direktorica trebinjskog Centra za socijalni rad, Mila Marić, tvrdi da je suvi obrok podeljen nakon što je Centar za socijalni rad saznao od korisnika da su ostali bez ručka.

- Videćemo o čemu se radi, zašto 83 korisnika >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << javne kuhinje danas nisu dobili ručak. Sutra ćemo izdvojiti dodatni novac da se korisnima narodne kuhinje obezbedi kuvano jelo - navela je Marićeva.

Ona kaže da se iz gradskog budžeta mesečno izdvaja 5 hiljada KM za narodnu  kuhinju.

Predrag Jovanović, upravnik Epahijskog doma u kome je smeštena kuhinja, je danas na putu.

U telefonskoj izjavi je poručio da se povremeno dešava da se korisnicima umesto kuvanog deli suvi obrok.

- To se događa kad kuhinja ne radi zbog drugih obaveza. Ako je korisnicima malo tri konzerve do petka, dobiće sutra još - rekao je kratko Jovanović.

Kako je objavljeno na zvaničnoj  internet stranici Eprhije Zahumsko hercegovačke i primorske, danas se u trebinjskom Eparhijskom domu, gde je narodna kuhinja, održava seminar veroučitelja pravoslavne veronauke.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.