Šarović: Savet ministara će da proveri da li je OBA nadzirala zvaničnike iz Srbije

Izvor: Blic, 29.Dec.2016, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šarović: Savet ministara će da proveri da li je OBA nadzirala zvaničnike iz Srbije

Ministar ekonomskih odnosa i spoljne trgovine Mirko Šarović rekao da će Savet ministara BiH da poveri da li je Obaveštajno-bezbednosna agencija BiH nadzirala funkcionere iz Srbije.

- Bilo koji dokument te ili slične vrste tražićemo da se ispita kao i svaki detalj koji je potrebno istražiti što zbog javnosti što zbog zakonitosti rada institucija - rekao je Šarović, piše Klix.ba

Upitan, da li smatra da će vlast iz Republika Srpska koju vodi SNSD u svojim dokumentima >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sprovesti ideju o secesiji RS od BiH i kakvi su stavovi zvaničnog Beograda u vezi s tim s obzirom na to da i Savez za promene komunicira sa zvaničnicima Srbije.

- Da li bi to Srbija podržala morali bi pitati službeni Beograd. Ja ne mogu u vezi s tim ništa . SNSD ovo pitanje već ima u svom partijskom dokumentu, a da li će pokušati da ga instalira kao dokument unutar institucija RS ne znam. Iduća godina nije izborna godina i ne verujem da će se to desiti uskoro. Ostaje da vidimo šta će da bude 2018.godine – rekao je on.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Iz BiH u Tursku izvezeno 6.100 tona mesa

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Dec.2016

SARAJEVO - Ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH Mirko Šarović rekao je da je za šest mjeseci ove godine iz BiH u Tursku izvezeno 6.100 tona iskoštenog mesa, odnosno u bruto iznosu 14.000 tona, vrijednosti 70 miliona KM...Šarović je rekao da je od ukupne količine izvezenog mesa u Tursku...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.