Izvor: Blic, 19.Avg.2017, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sarajevska atrakcija: Pogledajte skokove na Bentbaši (VIDEO)

Međunarodni skokovi u vodu Bentbaša 2017., koji su po treći put ogranizovani u Sarajevu, privuklu su danas veliku pažnju građana, ali i brojnih turista.

Reč je o sportsko-turističkoj manifestaciji koju organizujee Udruženje za promociju sporta i turizma SporTur iz Sarajeva, a na kojoj su učešće uzeli najuspešniji skakači iz Srbije, Crne Gore, Slovenije, te naravno Bosne i Hercegovine, piše Radio Sarajevo.

Kao i ranijih godina, na obalama Miljacke okupio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se veliki broj turista i građana koji su uživali u jedinstvenom spektaklu i nadmetanju najboljih skakača u vodu iz cele regije.

Manifestacija se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i sporta Kantona Sarajevo, Grada Sarajevo, Admiral electronica, uz partnerstvo Opštine Stari Grad i Federalne uprave civilne zaštite.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.