Sarajevo: U pucnjavi ranjena žena

Izvor: Blic, 25.Jul.2016, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sarajevo: U pucnjavi ranjena žena

U pucnjavi, u blizini Latinske ćuprije u starom delu Sarajeva, jedna osoba je ranjena, potvrđeno je u Operativnom centru MUP KS.

- Pucnjava je prijavljena u 19.15 i uviđaj je u toku -  rekli su u Operativnom centru MUP KS i dodali da je ranjena žena prevezena u Opštu bolnicu "Prim. dr. Abdulah Nakaš".

Stepen povreda koje je zadobila ranjena osoba bit će poznat naknadno. Policija traga za napadačem, piše Klix.ba.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

TRAGEDIJA U SARAJEVU: U pucnjavi u blizini Latinske ćuprije ranjena ženska osoba

Izvor: Telegraf.rs, 25.Jul.2016

U pucnjavi u blizini Latinske ćuprije u starom delu Sarajeva jedna osoba je ranjena, potvrđeno je u Operativnom centru MUP-a KS...- Pucnjava je prijavljena u 19 sati i 15 minuta i uviđaj je u toku - kazali su u Operativnom centru MUP-a KS dodavši da je žena prevezena u Opštu bolnicu "Prim. dr....

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.