Rukometašice Srbije protiv Rumunije u baražu za SP 2015.

Izvor: BanjalukaLive.com, 21.Dec.2014, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometašice Srbije protiv Rumunije u baražu za SP 2015.

Ženska rukometna reprezentacija Srbije igraće protiv selekcije Rumunije u baražu za plasman na Svjetsko prvenstvo u Danskoj 2015. godine. Utakmice su na programu 6. ili 7. juna u Srbiji i 13. i 14. juna u Rumuniji. U ostalim mečevima baraža sastaće se Njemačka - Rusija, Holandija - Češka, Ukrajina - Poljska, Crna Gora - Island, Austrija - Mađarska, vicešampion Evrope - Slovačka i Hrvatska - Švedska. Srbija je na prethodnom Svjetskom prvenstvu koje je održano u Beogradu osvojila srebrnu >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << medalju, dok je na kontinentalnom šampionatu u Hrvatskoj i Mađarskoj zauzela 15. mjesto nakon tri poraza u grupnoj fazi takmičenja. SP u Danskoj biće održano od 5. do 20. decembra 2015. godine. (Blic)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Crnogorke bez medalje

Izvor: Mondo, 21.Dec.2014

Ženska rukometna reprezentacija Švedske osvojila je bronzu na Evropskom prvenstvu u Mađarskoj i Hrvatskoj...Foto: AP/MTI, Tibor Illyes..Šveđanke su u meču za treće mesto, u nedelju u Budimpešti, pobedile selekciju Crne Gore rezultatom 25:23 (11:12)...U poslednjih osam minuta ušlo se sa nerešenim...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.