Rogatica: Izgorelo 1.000 bala sena, požar PODMETNUT

Izvor: Blic, 24.Apr.2017, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rogatica: Izgorelo 1.000 bala sena, požar PODMETNUT

Pripadnici Policijske uprave Istočno Sarajevo tragaju za osobom koja je podmetnula požar u mestu Seljani, u opštini Rogatica, kada je izgorelo oko 1.000 bala sena.

Požar je podmetnut u subotu, 22. aprila, na imanju osobe čiji su inicijali N.Z, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Policijski službenici su odmah nakon dojave izašli na lice mesta gde su zatekli pripadnike Vatrogasne jedinice Rogatica angažovane na gašenju požara.

Izvršen je uviđaj, prema ovlaštenju dežurnog tužioca, te je konstatovano da je požar podmetnut.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Zapaljeno hiljadu bala sijena - požar podmetnut

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Apr.2017

ROGATICA - Pripadnici Policijske uprave Istočno Sarajevo tragaju za osobom koja je podmetnula požar u mjestu Seljani, u opštini Rogatica, kada je izgorjelo oko 1.000 bala sijena...Požar je podmetnut u subotu, 22. aprila, na imanju lica čiji su inicijali N.Z, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.