Radončić: Bakir Izetbegović je politička prošlost

Izvor: Blic, 13.Mar.2017, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radončić: Bakir Izetbegović je politička prošlost

Lider SDA Bakir Izetbegović mislio je da je revizija tužbe protiv Srbije utakmica koja će trajati mesecima, gde će se stvarati tenzije, a sada je šokiran odlukom suda i svi su mu krivi, osim njega, izjavio je predsednik Saveza za bolju budućnost /SBB/ Fahrudin Radončić.

- Trebamo spustiti loptu, pogledati jedni drugima u oči ako je to moguće - rekao je Radončić za televiziju "N1".

Što se tiče koalicije SDA i SBB Radončić je istakao da će ova koalicija >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ubuduće biti samo tehnička i da će stranka na čijem je čelu podržati samo ono što je u interesu građana.

On je naveo da ne postoje dobri odnosi sa Izetbegovićem zbog "svojatanja vlasti i neiskrenosti".

- Sve što dogovorimo traje dva dana. S ovakvim pristupom, prvenstveno Bakira Izetbegovića ubuduće ćemo koalirati dok ne nađe zamenu za nas ili ćemo biti u tehničkom mandatu... Koalicije ima, ali nema rešavanja problema. Nekome je stalo da ima svoj pašaluk - smatra Radončić.

Lider SBB je napomenuo da protiv Bakira Izetbegovića govore svi, a ne samo on.

- On je politička prošlost. Ostaće upamćen u politici beščašća, gledate srebreničke majke i lažete im - konstatovao je Radončić.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Radončić: Koalicija sa SDA ubuduće samo tehnička

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Mar.2017

SARAJEVO - Lider Saveza za bolju budućnost BiH Fahrudin Radončić je u emisiji Dan uživo na N1 televiziji komentarisao posljednja aktuelna dešavanja u BiH, odnosno govorio o reviziji tužbe BiH protiv Srbije ali i koaliciji na nivou BiH...Na pitanje da li je Bakir Izetbegović imao namjeru prikupljati...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.