Radnici Železare Zenica blokirali saobraćaj ispred Vlade FBiH

Izvor: Blic, 20.Feb.2017, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnici Železare Zenica blokirali saobraćaj ispred Vlade FBiH

Oko 150 radnika zeničke Železare došlo je u Sarajevo i blokiralo saobraćaj ispred sedišta Vlade Federacije BiH, javlja Federalna televizija.

Cilj ovog protesta je da još jednom ukažu na teško stanje u kojem se ovo preduzeće nalazi, ali i na nebrigu federalne Vlade koja uprkos dogovorima ignoriše probleme vlastitog preduzeća.

Radnici Železare traže da se, kako je i dogovoreno pre mesec dana, obezbede finansijska sredstva za likvidnost Društva, te da se, uz >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << odgovarajuću odluku, skine hipoteka Poreske uprave sa nekoliko objekata u vlasništvu Železare, uključujući i hotel "Internacional", čime bi bila obezbeđena prodaja te imovine u maloj privatizaciji.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radnici Željezare Zenica blokirali saobraćaj ispred Vlade FBiH

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Feb.2017

SARAJEVO - Zbog protesta radnika Željezare Zenica, obustavljen je saobraćaj u ulici Alipašina, u Sarajevu, ispred zgrade Vlade Federacije Bosne i Hercegovine...Sindikat Željezare Zenica na svojoj vanrednoj sjednici ranije je donio odluku o održavanju protestnog skupa radnika tog preduzeća pred...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.