Pronađeno beživotno telo Boška Milanovića (57) u kanalu kod Livna

Izvor: Blic, 20.Jan.2017, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađeno beživotno telo Boška Milanovića (57) u kanalu kod Livna

Spasilačke ekipe Gorske službe spasavanja (GSS) Bosni i Hercegovini su danas iza podne locirale beživotno telo nestalog Boška Milanovića u vodi drenažnog kanala Bazena Lipa kod Livna.

Obaveštena je policija i u toku su pripreme za izvlačenje tela iz vode i uviđaj, prenosi N1.

Na terenu potrage su od ranih jutarnjih sati pripadnici GSS Hrvatsko –bosanske županije (HBŽ) i policije, a kasnije su se priključili i više od 30 spasilac GSS Jablanica, HGSS Čitluk >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i HGSS Mostar.

Za  Boškom Milanovićem (57) iz Bile pored Livna potraga je pokrenuta u četvrtak oko 18 sati s tim da je MUP HBŽ dojavu o nestaloj osobi dobio nekoliko sati ranije.

Milanović se pre tri dana udaljio od svoje kuće, u jutarnjim satima, a sa sobom nije poneo dokumente ni mobilni telefon.

Zadnji put je viđen ispred svoje kuće u selu Bila kod Livna.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.