Prijedor: Policija pronašla ukradeni golf

Izvor: Blic, 22.Avg.2017, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijedor: Policija pronašla ukradeni golf

Prijedorska policija je na lokalnom makadamskom putu u mestu Palančište pronašla napušten automobil "golf dva", čija je krađa prijavljena 20. avgusta.

Iz PU Prijedor saopšteno je da je uviđajem utvrđeno da je reč o putničkom vozilu "golf dva", vlasnika čiji su inicijali B.K, koji je prijavio da mu je ukraden automobil ispred porodične kuće.

O pronalasku vozila na kojem su utvrđena izvesna oštećenja, obavešten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva iz Prijedora.

Policija preduzima mere i radnje na pronalasku izvršioca ove teške krađe.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Pronađen ukradeni golf u Prijedoru: Kradljivac oštetio automobil

Izvor: Blic, 22.Avg.2017

Ukradeni “golf 2” star 30 godina, u vlasništvu Prijedorčanina B. K., pronađen je napušten i oštećen na lokalnom putu u prijedorskom naselju Palančište...Kako nezvanično saznajemo, oštećenja nisu nastala u sudaru, već su namerno uzrokovana fizičkom snagom...Tako je ukradenom golfu starom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.