Poslepodne moguće OSVEŽENJE: Danas u BiH sunčano i VEOMA TOPLO

Izvor: Blic, 24.Jun.2017, 09:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslepodne moguće OSVEŽENJE: Danas u BiH sunčano i VEOMA TOPLO

Sunčano i veoma toplo uz dnevnu temperaturu do 35 stepeni Celzijusovih, preovladavaće danas u Republici Srpskoj i FBiH. Popodne su mestimično mogući lokalni pljuskovi sa grmljavinom.

Tokom dana biće veoma toplo uz lokalno umerenu oblačnost, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Poslepodne na jugozapadu i istoku, a krajem dana u zapadnim i severozapadnim, te istočnim i jugoistočnim krajevima se očekuju mestimični pljuskvima sa grmljavinom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Najviša dnevna temperatura vazduha biće od 30 do 35, u višim predelima od 27 stepeni Celzijusovih.

Vetar će biti slab i promenjiv, podaci su Federalnog hidrometeorološkog saveza.

Temperatura u 8 časova

Bjelašnica, Klekovača i Han Pijesak 14 stepeni Celzijusovih, Kalinovik i Sokolac 15, Čemerno 16, Ribnik 17, Istočno Sarajevo, Ribnik i Rudo 18, Foča 19, Banja Mlječanica, Ugljevik, Brod, Mrkonjić Grad, Bileća, Doboj, Bijeljina, Novi Grad, Srajevo, Tuzla, Zenica i Bugojno 20, Krupa na Uni, Prijedor i Livno 21, Banjaluka 23, Trebinje i Mostar 24, a Neum 25 stepeni Celzijusovih.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.