Izvor: Blic, 11.Maj.2017, 08:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policijska akcija u dva kantona FBiH: Pretresi na više lokacija u Sarajevu i Konjicu

MUP Kantona Sarajevo i Hercegovačko-neretvanskog kantona od jutros vrše pretrese na više lokacija na području Sarajeva i Konjica, a osumnjičeni se dovode u vezu sa više krivičnih dela.

Azra Bavčić, portparol Tužilaštva KS potvrdila je da je u toku policijska akcija, te da će, budući da su pretresi još u toku, više informacija o ovoj akciji biti poznato tokom dana.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policija pretresa više lokacija u Sarajevu i Konjicu

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Maj.2017

SARAJEVO - Po nalogu Tužilaštva Kantona Sarajevo, jutros je počela realizacija akcije koju sprovode pripadnici MUP-a KS i HNK, potvrdila je za "Nezavisne" Azra Bavčić, portparol Tužilaštva..."U toku su pretresi na više lokacija na području Sarajeva i Konjica. U toku dana biće poznato više ...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.