Izvor: BanjalukaLive.com, 07.Apr.2012, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policajac ubio djevojku u Mostaru

Službenik Federalne uprave policije E.M. iz Sarajeva usmrtio je noćas u Mostaru hicima iz pištolja 25-godišnju A.S, prenosi Srna. Novalić je navela da je unutrašnja kontrola Federalne uprave policije uključena u sve istražnje radnje koje provodi Centar kriminalističke policije MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona. Ona nije mogla dati više informacija o ovom događaju jer istragu provodi MUP Hercegovačko-neretvanskog kantona. Pucnjava je policiji prijavljena pola sata iza ponoći. Izlaskom na mjesto događaja utvrđeno je da je službenik Federalne uprave policije E.M. (1974.) iz Sarajeva u službenoj uniformi i iz službenog pištolja ispalio četiri metka u pravcu A.S. (1987.) iz mjesta Lokve,

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Službenik federalne policije ubio djevojku

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Apr.2012

SARAJEVO - Službenik Federalne uprave policije E.M. (38) iz Sarajeva usmrtio je sinoć u Mostaru hicima iz pištolja 25-ogodišnju A.S. iz mjesta Lokve, opština Čapljina, potvrdila je Mersiha Novalić, portparolka Federalne uprave policije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.