PREŽIVIO SAM PAKAO: Dokazaću svima da nisam obljubio ćerku (3), izdržao sam zbog djece!

Izvor: Cafe.ba, 22.Nov.2014, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREŽIVIO SAM PAKAO: Dokazaću svima da nisam obljubio ćerku (3), izdržao sam zbog djece!

Kako može da se osjeća otac koji voli djecu više od sebe, a optužen je za monstruozno djelo, kaže Igor N.. Dvije nedelje bio sam u pritvoru i sve vrijeme me je razmišljanje o troje djece i velikoj nepravdi čuvalo da ne poludim

Priježiveo sam strašnu golgotu, koju nikom ne bih poželio. Ali izdržao sam sve zbog djece - rekao je za Kurir Igor N. iz Lukomira kod Žitorađe.

Igor je prije dvije nedelje bio uhapšen zbog sumnje da je obljubio trogodišnju ćerku, >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << a juče je pušten iz pritvora.

U obrazloženju za ukidanje pritvora stoji da je izvještaj Instituta za sudsku medicinu iz Niša, u kojem se navodi da dijete nije silovano, bio najvažniji dokaz za ukidanje pritvora.

Igor L., koji vodi brakorazvodnu parnicu sa suprugom Danijelom N. zbog starateljstva nad njihovo troje djece, rekao je po izlasku iz pritvora da je ovih dana prošao kroz pakao.

Idem na poligraf 

- Svih dana u pritvoru samo me je razmišljanje o troje djece motivisalo da izdržim. Zbog moja dva sina i ćerke sve sam izdržao. Znam kako im je i kako pate i nadam se da ću u budućnosti moći da im pomognem da zaborave ovu agoniju - kaže Igor.

On dodaje da su mu dani u pritvoru bili najveća muka.

- Kako može da se osjeća otac koji voli svoju djecu više od sebe, a optužen je za jedno takvo monstruozno i za mene nezamislivo djelo. Moja djeca su sav moj svijet i sada mi je glavni cilj da istjeram istinu do kraja. O svom trošku tražiću da se uradi i poligraf i sva moguća ispitivanja jer nisam kriv, i to ću i dokazati - kaže vidno uznemiren Igor.

On dodaje da je juče vidio i ćerku na sekund, u trenutku kada je u Centru za socijalni rad u Žitorađi doveo sinove da se vide sa majkom.

- Moja djeca su moj svijet i jedina snaga koja mi pomaže da izdržim sve ovo - kazao nam je Igor.

Djevojčica nije silovana 

Kako je Kurir već pisao, najnoviji nalaz niškog zavoda za sudsku medicinu utvrdio je da trogodišnja djevojčica iz Žitorađe nije silovana, ali da ima povrede na polnom organu. Na ovaj način praktično je poništen prethodni nalaz ljekara, kojim je konstatovano da je djevojčica silovana.

Istovremeno, porodica osumnjičenog Igora ubijeđena je da on nije kriv i da je reč o namještaljci Danijele kako bi dobila starateljstvo nad djecom.

- Pravda je spora, ali će stići, i vidjećete da moj sin nije kriv za tako užasnu stvar. Najteže je sada djeci, koja proživljavaju pravu agoniju, a koja ni kriva ni dužna ispaštaju - rekao je Igorov otac Slobodan.

Majka djevojčice, koja je muža Igora ranije optužila da je silovao dijete, nije željela da komentariše najnoviji nalaz vještaka i puštanje na slobodu supruga.

Sinovi ostaju kod oca 

DEČACI NE ŽELE DA VIDE MAJKU 

Nakon prvog ročišta za starateljstvo u brakorazvodnoj parnici između Igora N. i Danijele N. juče je pred Osnovnim sudom u Prokuplju odlučeno da dva starija sina, koji su trenutno kod Igorovih roditelja, majka viđa u Centru za socijalni rad u Žitorađi.

- Iako oba djeteta odbijaju da vide majku, ona ima zakonsko pravo na to - kaže izvor Kurira. On dodaje da je djevojčica kod majke, a da su, otkako je Igor u pritvoru, dječaci od 10 i 13 godina odbijali da vide majku.

Nastavak na Cafe.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.