POTUKLI SE POSLANICI Prekinuta sednica Skupštine Kantona Sarajevo

Izvor: Blic, 28.Jun.2016, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTUKLI SE POSLANICI Prekinuta sednica Skupštine Kantona Sarajevo

Radna sednica Skupštine Kantona Sarajevo prekinuta  je danas nešto pre 11 časova nakon što je Rasim Smajić, zastupnik BOSS-a fizički nasrnuo na Peđu Kojovića, poslanika Naše stranke.

Prema rečima Zvonka Marića, poslanika SBB-a, do obračuna na sednici je došlo nakon pitanja i inicijative zastupnice Sabine Ćudić iz Naše stranke.

- Sabina Ćudić je postavila pitanje u vezi sa parkiranjem i parking mjestima u Kantonu Sarajevo, pritom aludirajući na zastupnika >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Rasima Smajića koji je, prema njenim rečima, primećen kako nekoliko puta parkira automobil na za to nepredviđena mesta. Kada je ona  završila izlaganje, Smajić je bio izrevoltiran i izgovorio je mnogo nepristojnih reči - kazao je Marić.

On je dodao kako su u celom slučaju intervenisali predsednik Kluba Naše stranke Peđa Kojović, koji je Smajića fizički pokušao sprečiti u govorenju neprimerenih reči i ministar unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo Vedran Mulabdić, koji mu je zapretio.

Predsedavajući Skupštine Kantona Sarajevo, Ana Babić je zaustavila zasedanje, a prekinut je i live prenos na Televiziji Sarajevo.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Fizički obračun u Skupštini KS: Smajić zavrnuo ruku Kojoviću i bacio ga na pod

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Jun.2016

SARAJEVO – Sjednica Skupštine Kantona Sarajevo prekinuta je nakon što je Rasim Smajić, odbornik BOSS-a fizički nasrnuo na Peđu Kojovića, zastupnika Naše stranke...Kako javlja novinar "Nezavisnih" do obračuna je došlo nakon pitanja i inicijative Sabine Ćudić iz Naše stranke o tome kako neki...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.