OLUJNO NEVREME U TUZLI Vodena bujica nosila pesak i šljunak, otežan promet vozila

Izvor: Blic, 25.Jul.2016, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OLUJNO NEVREME U TUZLI Vodena bujica nosila pesak i šljunak, otežan promet vozila

Olujno nevreme praćeno snažnim vetrom, grmljavinom, a na kraju prolomom oblaka i ledom, zahvatilo je danas oko 10.30 šire područje Tuzle.

Obilna kiša poplavila je pojedine saobraćajnice i otežala promet vozila. Na više mesta u gradu stvorena su mala jezera, kao u naselju Sjenjak, kod Elektrodistribucije Tuzla, te na severnoj saobraćajnici i Kreki.

Ponegde je vodena bujica nosila pesak i šljunak, uglavnom u visinskim delovima naselja, a nanosi su bili dodatni problem za normalno odvijanje saobraćaja.

Kiša i dalje pada, mada manjim intenzitetom. Zasad nema informacija o posledicama nevremena i eventualnim štetama.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

(FOTO) JAKO NEVREME U BIH: Delovi Tuzle poplavljeni, proradila klizišta, saobraćaj u prekidu!

Izvor: Kurir, 25.Jul.2016

...Obilna kiša poplavila je pojedine saobraćajnice i otežala saobraćaj Na više mesta u gradu stvorila su se čitava mala jezera, u naselju Sjenjak, kod Elektrodistribucije Tuzla, te na severnoj saobraćajnici i Kreki Ponegdje je vodena bujica nosila pesak i šljunak, zbog čega su se stvorili nanosi...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.