Izvor: Blic, 30.Avg.2016, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OČAJNIČKI ČIN KOD PRNJAVORA Žena se polila benzinom i zapalila

Stravičan pokušaj samoubistva dogodio se juče u Babanovcima kod Prnjavora kada se Stojanka Simić (49) iz tog sela polila benzinom i zapalila.

Nesretnoj ženi prva pomoć ukazana je u Domu zdravlja u Prnjavoru nakon čega je prevezena u Univerzitetski klinički centar u Banjoj Luci na dalje lečenje, piše Avaz.

Centru javne bezbednosti Banjaluka slučaj su u ponedjeljak oko 14.30 prijavi ljekari prnjavorskog Doma zdravlja, nakon što je Simićeva sa opekotinama dovezena >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u Hitnu pomoć.

Nakon prijave izvršen je uviđaj tokom koga je utvrđeno da se nesretna žena sama polila benzinom i zapalila. Motiv zbog koga je pokušala sebi da oduzme život zasada nije poznat.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STOJANKA SIMIĆ POKUŠALA DA SE UBIJE! Polila se benzinom i zapalila

Izvor: Telegraf.rs, 30.Avg.2016

Stravičan pokušaj samoubistva dogodio se u ponedeljak 30. avgusta  u Babanovcima kod Prnjavora, kada se Stojanka Simić (49) iz tog sela polila benzinom i zapalila...Nesrećnoj ženi prva pomoć ukazana je u Domu zdravlja u Prnjavoru nakon čega je prevezena u Univerzitetski klinički centar u Banjaluci...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.