Izvor: Blic, 28.Avg.2016, 08:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači FK Sarajeva napali igrače Bordo kluba kod Tuzle: Preprečili im put pa slupali stakla na autobusu

Grupa navijača FK Sarajeva napala je sinoć igrače Bordo kluba i stručni štab u mestu Stupari kod Lukavca, kod Tuzle, polupavši stakla na autobusu koji ih je prevozio iz Bijeljine gde su juče igrali utakmicu s FK Radnikom.

Iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona (MUP TK) rekli su da je do incidenta došlo u 22.10 sati, te da su navijači polupali stakla na Centrotransovom autobusu.

Nezvanično, grupa navijača Sarajeva je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << napravila barikadu na cesti i pokušala zaustaviti autobus sa stručnim stabom i igračima, ali je vozač autobusa uspio sprečiti veći incident.

Iz MUP TK navode kako su osobe koje su polupale stakla na autobusu od ranije poznati policiji te se radi na njihovom pronalasku.

Podsećamo, u utakmici 7. kola BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine, FK Sarajevo je juče igrao nerešeno  s Radnikom iz Bijeljine.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

REMI JE ZA NJIH PORAZ Navijači FK Sarajeva kamenovali autobus svojih igrača pri povratku iz Bijeljine!

Izvor: Blic, 28.Avg.2016

Grupa navijača FK Sarajeva napala je sinoć napala svoje igrače i stručni štab u mestu Stupari kod Lukavca, kod Tuzle, polupavši stakla na autobusu koji ih je prevozio iz Bijeljine gde su juče igrali utakmicu s FK Radnikom...Iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.