Na području Tuzlanskog kantona rasvetljene 22 krađe: Na meti lopova bili i zdravstveni radnici

Izvor: Blic, 30.Mar.2017, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na području Tuzlanskog kantona rasvetljene 22 krađe: Na meti lopova bili i zdravstveni radnici

Pripadnici MUP Tuzlanskog kantona uhapsili su 21-godišnju A. B. i 28-godišnjeg R. M. zbog sumnje da su počinili 11 krivičnih dela krađe u zdravstvenim ustanovama.

- Radi se o krivičnim delima počinjenim na području Tuzle u periodu od 15. oktobra 2016. do 9. februara 2017. godine nad radnicima zdravstvenih ustanova. Nakon kriminalističke obrade protiv osumnjičenih je nadležnom Kantonalnom tužilaštvu dostavljen izveštaj o počinjenim krivičnom delu krađe - saopšteno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je iz MUP Tuzlanskog kantona.

Službenici Policijske stanice Istok juče su uhapsili još dvoje osumnjičenih za počinjenje krađa u periodu od 19. novembra 2016. do 28. marta 2017. godine.

- Uhapšeni su I.M. (1986.) i DŽ.H. (1985.) oba iz Tuzle. Nakon kriminalističke obrade rasvetljeno je pet krivičnih dela krađe i šest krivičnih dela teške krađe - potvrđeno je u MUP.

Dvojica osumnjičenih predata su u nadležnost Kantonalnog tužilaštva TK na postupanje.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.