NOVA ŽRTVA BELE SMRTI U snegu pronađeno telo 52-godišnjaka

Izvor: Blic, 19.Jan.2017, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVA ŽRTVA BELE SMRTI U snegu pronađeno telo 52-godišnjaka

U Krupi na Uni, u mestu Osredak, pored lokalnog puta danas je, oko 14 i 45, u snegu  pronađeno beživotno telo meštanina M.K. starog 52 godine.

- Obavljen je uviđaj od strane policijskih službenika i lekara mrtvozornika koji se izjasnio da je reč o zadesnoj smrti, smrzavanjem - rekla je Zvezdana Alendarević, portaporol CJB Prijedor.

Avaz nezvanično saznaje da se 52-godišnjak još juče udaljio od svoje kuće.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

NOVA ŽRTVA BELE SMRTI Muškarac se smrzao na putu do kuće

Izvor: Blic, 19.Jan.2017

U Osretku, u opštini Krupa na Uni, danas je u snegu pronađeno telo meštanina M.K. (52)...Kako Srna saznaje, on je sinoć krenuo kući od komšija udaljenih manje od kilometar od njegove kuće u kojoj je živeo sa ocem...Policija je danas oko 15 časova obaveštena da su meštani pronašli telo M.K....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.