NIJE LAKO KADA ZUB BOLI! Zbog jakih bolova pacijent polupao stomatološku ambulantu

Izvor: Blic, 25.Maj.2017, 20:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE LAKO KADA ZUB BOLI! Zbog jakih bolova pacijent polupao stomatološku ambulantu

Pripadnici Policijske stanice Bosanska Krupa priveli su muškarca D.S. (24) koji je osumnjičen da je oštetio i polupao zubarske instrumente i inventar u stomatološkoj ambulanti u naselju Bosanska Otoka.

Ovu osobu je prijavio dežurni stomatolog i D.S. je optužen za nasilničko ponašanje.

Prema nezvaničnim informacijama, D.S. je, dok mu je zubarka popravljala zube, zbog jakih bolova i nezadovoljstva uslugom ustao sa stolice i počeo da lupa sve što mu je došlo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pod ruku, nakon čega se uz psovke udaljio iz ambulante.

Tom prilikom je polomio i oštetio opremu i stomatološke instrumente. Protiv njega je podnesena krivična prijava i nakon saslušanja pušten je kući.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.