Izvor: Blic, 30.Sep.2016, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mostar: Prelep dan motivisao skakače da se ponovo bace u zagrljaj Neretve

Iako je kalendarski nastupila jesen i poslednji je dan septembra, ono što smo danas zatekli na obalama Neretve ličilo je na početak leta.

Lep i sunčan dan, uz temperaturu iznad 20 stepeni, izmamio je u starom delu Mostara velik broj građana koji su ispijajuću kafu u blizini Starog mosta uživali u skokovima koje su priredili mostarski skakači za okupljene turiste.

Osim što su uživali u lepotama Starog grada, bilo je i onih koji su "potopili noge" u hladnoj Neretvi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ili su u kostimima iskoristili priliku da svom telu daju tamniju boju.

U mnoštvu turista na platou ispod Starog mosta zatekli smo i jedan mladi mostarski par koji je svoju ljubav okrunio baš u ambijentu Starog grada, što je izmamilo aplauz okupljenih i želje da ih sreća večno prati.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.