MRKONJIĆ GRAD Lažno prijavio krađu džipa

Izvor: Blic, 28.Jun.2016, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MRKONJIĆ GRAD Lažno prijavio krađu džipa

Muškarac čiji su inicijali S.Đ. iz Tomislavgrada uhapšen je zbog lažnog prijavljivanja krađe džipa “bmv iks pet” sa parkinga ispred motela u mestu Dabrac kod Mrkonjić Grada.

- On je uhapšen juče nakon saslušanja većeg broja svedoka i dokaza koje su prikupili pripadnici Stanice javne bezbednosti Mrkonjić Grad - rekla je Srni portparol Centra javne bezbednosti Banjaluka Marija Markanović.

Ona je istakla da je S.Đ. lažno prijavio krivično delo zbog naplate >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kod osiguranja.

Pročitajte još:

Nakon kriminalističke obrade uhapšeni S.Đ. je pušten na slobodu, a protiv njega će nadležnom tužilaštvu biti dostavljen izveštaj za počinjena krivična dela lažno prijavljivanje krivičnog dela i osiguranička prevara.

Srna nezvanično saznaje da je uhapšen Sado Đugum.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Izmislio da mu je ukraden džip ispred motela na Dabracu

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Jun.2016

MRKONJIĆ GRAD – Policiji je S.Đ. (38) iz Tomislavgrada lažno prijavio da mu je ukraden džip BMW X5 ispred motela na Dabracu kod Mrkonjić Grada, potvrđeno je “Nezavisnim"...Naime, policija iz Mrkonjić Grada je juče postupajući po zaprimljenoj prijavi S.Đ., da mu je tokom noći subota na...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.