Izašla iz kuće da prošeta i od tada joj se gubi svaki trag: Nestala devojka (21) iz Šamca, porodica moli za pomoć

Izvor: Blic, 28.Feb.2017, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izašla iz kuće da prošeta i od tada joj se gubi svaki trag: Nestala devojka (21) iz Šamca, porodica moli za pomoć

Devojka iz Šamca, Nataša Pupčević (21), nestala je 25. februara u 22: 30 na području opštine Šamac.

Kako navodi čitalac portala ATV devojka je izašla iz kuće da prošeta i od tada joj se gubi svaki trag. Na sebi je imala maslinaste hlače, smeđe gležnjerice i dužu bež jaknu.

Mole se građani, ukoliko su je videli ili nešto znaju o njoj, da se jave u najbližu policijsku stanicu ili kontaktiraju roditelje djevoke na broj 066 393 434 .

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Nestala djevojka iz Šamca, porodica moli za pomoć

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Feb.2017

ŠAMAC - Policijskoj stanici Šamac prijavljen je nestanak dvadesetogodišnje Nataše Pupčević, koja je 25. februana oko 22.30 izašla iz kuće, i rekla majci da ide da prošeta, a potom se nije vratila...Kako saznaju "Nezavisne", sa sobom ova djevojka nije ponijela mobilni telefon...Na sebi je, po...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.