Hamilton u strahu pred finiš sezone

Izvor: BanjalukaLive.com, 31.Okt.2014, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hamilton u strahu pred finiš sezone

Luis Hamilton, vozač Formule 1, negoduje zbog toga što se bodovi sa posljednje trke dupliraju, jer bi mogao da izgubi titulu. Engleski vozač vodi u generalnom plasmanu, sa 291 bodom. Drugoplasirani je Niko Rozberg sa 274 boda. Ipak, postoji mogućnost da Rozberg prestigne Hamiltona. - Biće ako takav bude bio slučaj. Da li se slažem sa ovim pravilom? Ne znam da li se iko od nas slaže ili ne slaže. Jednostavno to je tako, morate da se suočite sa tim i da se nadate najboljem – rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << Hamilton, prenosi Bi-Bi-Si. Rozberg je bio jedan od vozača koji se protivio ovom pravilu, ali je dodao da Formula 1 treba da bude otvorena za nove ideje. - Možda nije loše da se zadrži neizvjesnost do samog kraja. Imalo smo mnogo sezona kada se u ranoj fazi znalo ko je pobjednik – rekao je Rozberg. Hamilton će pokušati ovog vikenda da pobijedi u petoj uzastopnoj trci. Tokom ove sezone imao je priliku još jednom da dođe do takvog uspjeha, ali ga je nakon četiri pobjede zaustavio Rozberg. Do kraja šampionata Formule 1 ostalo je još tri trke. Ovog vikenda na programu je trka za Veliku nagradu Sjedinjenih Američkih Država. (Sportal)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Hamilton strahuje zbog duplih bodova

Izvor: Nezavisne Novine, 31.Okt.2014

Vozač Mercedesa Luis Hamilton negoduje zbog toga što se bodovi s posljednje trke dupliraju, jer bi mogao da izgubi titulu...Tri trke prije kraja sezone britanski vozač vodi u generalnom plasmanu sa 291 bodom, dok njegov timski kolega Niko Rozberg ima 274. Ipak, postoji mogućnost da Nijemac prestigne...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.