Izvor: Blic, 05.Okt.2016, 08:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dve osobe poginule u direktnom sudaru kamiona i kombija kod Zenice

Dve osobe poginule su u direktnom sudaru kamiona i kombija jutros kod Zenice.

Ekipe hitne pomoći, vatrogasaca i policije su na terenu.

Naime, u mestu Donja Golubinja kod Zenice jutros u 7 sati dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su prema rečima portparola Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona, Aldine Ahmić, najverovatnije dve osobe poginule.

Nesreća se dogodila, prema prvim informacijama, zbog mokrog kolovoza.

Zbog saobraćajne nesreće potpuno je obustavljen saobraćaj na magistralnom putu M-17 Zenica-Žepče i preusmerava se na alternativne pravce.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Dve osobe poginule, dve povređene u direktnom sudaru kamiona i kombija kod Zenice

Izvor: Blic, 05.Okt.2016

Dve osobe poginule su u direktnom sudaru kamiona i kombija jutros kod Zenice...Ekipe hitne pomoći, vatrogasaca i policije su na terenu...Naime, u mestu Donja Golubinja kod Zenice jutros u 7 sati dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su prema rečima portparola Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.