Dolijali policiji: Dubičanci u Kostajnici trošili lažni novac

Izvor: Blic, 21.Feb.2017, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dolijali policiji: Dubičanci u Kostajnici trošili lažni novac

Rade Bojić (30) i Željko Ćibić (29) iz Kozarske Dubice u ugostiteljskom objektu u Kostajnici račun su platili sa falsifikovanih 100 KM.

Policijski službenici Policijske stanice Kozarska Dubica, uhapsili su ih juče i nakon kriminalističke obrade utrdili su da je novčanicu falsifikovao Rade Bojić pomoću računarske opreme i opreme za štampanje.

IZ CJB Prijedor saopštili su da je ova oprema pronađena i oduzeta tokom pretresa porodične kuće osumnjičenog. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

- Po završetku kriminalističke obrade osumnjičene osobe su otpuštene iz službenih prostorija, a po kompletiranju predmeta, Tužilaštvu BiH, protiv osoba R. B. i Ž. Ć., biće dostavljen izveštaj za počinjeno krivično delo falsifikovanje novca – saopštili su iz CJB Prijedor.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.