Izvor: BanjalukaLive.com, 26.Mar.2013, 12:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđević preuzima klupu Armanija?

Srpski strateg Aleksandar Đorđević jedan je od glavnih kandidata da na klupi milanskog Armanija zamijeni Serđa Skariola, koji ima još pet dana da sačuva posao. Tim iz Milana doživio je poraze na posljednja dva meča u Palakanestru na domaćem parketu, a poslije neuspjeha u meču sa Montegranarom navijači su tražili od Skariola da podnese ostavku. Nekadašnji selektor Španije istakao je da nema namjeru da se povuče sa posla, a iako je predsjednik kluba Livio Proli u nekoliko navrata u bliskoj prošlosti odbacivao mogućnost smjene trenera, poraz u narednom meču protiv Sasarija može ga natjerati da se zahvali Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/kosarka/djordjevic-preuzima-klupu-armanija.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Skariolu preti otkaz, Saša Đorđević prvi pik za klupu Armanija

Izvor: Blic, 27.Mar.2013, 00:25

Trener milanskog Armanija Serđo Skariolo nalazi se pred otkazom, a prvi pik da nasledi španskog stručnjaka je Aleksandar Đorđević...Skariolu je mesto na klupi uzdrmano zbog dva uzastopna poraza, od Kremone i Montegranara, nakon čega su i navijači tražili od Skariola da ode...Predsednik kluba...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.