DRAMA U ZENICI Nakon sudara “audija” i “golfa” povređena JEDNOGODIŠNJA BEBA na pešačkom

Izvor: Blic, 26.Jun.2017, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA U ZENICI Nakon sudara “audija” i “golfa” povređena JEDNOGODIŠNJA BEBA na pešačkom

Jednogodišnja beba Đ.V. povređena je u saobraćajnoj nesreći koja se danas oko 17.50 dogodila u Zenici, na kružnom toku kod Lamele.

Prema zvaničnim informacijama iz MUP ZDK, u nesreći su učestvovali “golf”, kojim je upravljao H.M. iz Zenice, “audi”, kojim je upravljao B.A. iz Vogošće, i pešak.

Kako tvrde očevici, do nesreće je došlo nakon sudara “audija” i “golfa”. Jedan od automobila usled sudara udario je u kolica s bebom, koja su se nalazila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na pešačkom prelazu.

Povređena beba odmah je prevezena u Kantonalnu bolnicu Zenica radi ukazivanja lekarske pomoći. Još uvek nije poznat stepen povreda, a nakon uviđaja biće poznate okolnosti koje su dovele do ove nesreće, piše Avaz.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Povrijeđena beba na pješačkom prelazu u Zenici

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Jun.2017

ZENICA - U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas u Zenici na kružnom toku kod Lamele, tačnije na raskrsnici Bulevara Kulina bana, Školska i Bulevar Eze Arnautovića povrijeđena je beba...Nesreća se desila u 17.50 sati kada su se sudarili "Golf" kojim je upravljao H. M. iz Zenice i "Audi"...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.