Izvor: Blic, 13.Dec.2016, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DETALJI PUCNJAVE U BIHAĆU Zbog ubistva oficira OS BiH uhapšen njegov rođak, motiv nerešeni porodični problemi?

Policija u Bihaću uhapsila je Harisa Balića (36), koji je osumnjičen da je sinoć oko 22 časa iz vatrenog oružja ubio oficira Oružanih snaga BiH Seada Durakovića, saznaje “EuroBlic”.

Njega je policija uhvatila u blizini Kantonalne bolnice u Tuzli prilikom bega sa mesta ubistva.

Balić je, navodnom prvi rođak ubijenog Durakovića odnosno sin od njegovog ujaka, a motiv ubistva su nerešeni porodični problemi.

Pročitajte još:

Uhapšeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Haris Balić, nakon ubistva bio je u šoku. Također, kako saznaje Avaz.ba nije bio problematičan mladić, a navodno je Durakoviću posudio određenu sumu novca.

Ubistvo se dogodilo sinoć u ulici Skenderbega u bihaćkom naselju Luke, a prema nezvaničnim informacijama, policija je za kratko vreme identifikovala i uhapsila napadača.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVI DETALJI ZLOČINA: Oficira BIH ubio rođak zbog novca

Izvor: Kurir, 13.Dec.2016

...Iako još uvek nema zvaničnih informacija o mogućim motivima, nezvanično mediji saznaju da je Haris Balić (36) ubio Durakovića zbog finansijskih nesuglasica..Policija je brzo identifikovala Balića i uhapsila ga u blizini Kantonalne bolnice prilikom bega sa mesta ubistva  Kako saznaje Avaz,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.