Cazin: U sudaru motora i bicikla, biciklista teško povređen

Izvor: Blic, 30.Jul.2016, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cazin: U sudaru motora i bicikla, biciklista teško povređen

U centru Cazina danas se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovali vozači motora i bicikla, a tom prilikom vozač bicikla je zadobio teške telesne povrede.

U MUP USK su kazali za naš da se nesreća dogodila u 12:20, te da su u oba učesnika zadobila telesne povrede, nakon čega su prevezeni u bolnicu.

- Vozač bicikla zadobio je teške telesne povrede i trenutno mu se pruža pomoć u Kantonalnoj bolnici „Dr. Irfan Ljubijankić“ u Bihaću. Vozač motora >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je zadobio lakše telesne povrede - istakli su u MUP.

Za sada nisu poznati uzroci nesreće, ali kako tvrde svjedoci, biciklista A. R. je prelazio pešački prelaz, kada ga je „pokupio“ motorista S. B., nakon čega su obojica pali sa prevoznih sredstava, a biciklista je usled udarca glavom od asfalt, zadobio teške telesne povrede.

Na lice mesta su izašli pripadnici Policijske stanice Cazin i Kriminalističke policije, a saobraćaj u gradu je i dalje blokiran.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Prijedor: U sudaru sa „golfom“ povređen vozač motora

Izvor: Blic, 30.Jul.2016

D.M. (26) iz Omarske kod Pijedora, koji je upravljao motorom „jamaha“, zadobio je teže telesne povrede u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila danas oko 14.20, na magistralnom putu Prijedor – Banjaluka, u mestu Kamičani kod Prijedora...On je zadržan na lečenju u Opštoj bolnici u Prijedoru...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.