Banjalučanin izbo sugrađanina

Izvor: BanjalukaLive.com, 29.Avg.2014, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Banjalučanin izbo sugrađanina

Policija je uhapsila Banjalučanina koji je u Ulici Krajiških brigada nožem izbo sugrađanina P.S. Banjalučki mediji su objavili da je D.J. korisnik Doma za starija lica, dok je P.S. beskućnik koji je privremeno bio smješten u istoj ustanovi. Napad se dogodio sinoć oko 20.00 časova, nakon čega je D.J. pobjegao, ali ga je policija uhapsila oko 21.00 čas u Ulici Ranka Šipke. Kod njega je pronađen preklopni nož, kojim je izvršio krivično djelo ubistvo u pokušaju. P.S. je prevezen u Univerzitetsku bolnicu Klinički centar Banjaluka. Uviđaj su obavili pripadnici CJB Banjaluka, a o svemu je obaviješten tužilac banjalučkog Okružnog tužilaštva. (BLLIVE)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Dostavljen izvještaj protiv Janjetovića

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Avg.2014

BANJALUKA - Banjalučki Centar javne bezbjednosti dostavio je danas Okružnom tužilaštvu izvještaj protiv Dragana Janjetovića /63/ iz Banjaluke zbog sumnje da je počinio krivično djelo ubistvo u pokušaju...Osumnjičeni je juče oko 20 časova u krugu Javne ustanove "Dom za starija lica" Banjaluka,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.